Cilindersloten op maat in Utrecht en omgeving

U woont in Utrecht, Leidsche Rijn of Terwijde en wilt cilindersloten op maat laten maken? De vakmensen van Schoen- en sleutelmakerij Terwijde voeren dit karweitje met grote precisie voor u uit.
Met cilindersloten op maat bent u verzekerd van perfect passende sloten die uw huisdeuren optimaal beveiligen. Bent u op zoek naar nog meer gemak, dan kunt u kiezen voor gelijksluitende cilinders: u heeft dan nog maar één sleutel nodig voor alle sloten. Voordeur, achterdeur, garage: alles met één enkele sleutel en toch uitstekend beveiligd.
Bij Schoen- en sleutelmakerij Terwijde kunt u kiezen uit een groot assortiment cilindersloten in alle prijsklassen. Alle cilinders hebben minimaal een SKG 2-sterren keurmerk.

Gelijksluitende cilindersloten

Nooit meer dat geklungel met een grote sleutelbos. Met gelijksluitende cilinders opent u alle deuren met één sleutel. De cilindersloten worden standaard geleverd met 6 sleutels. Bent u bang dat de sleutels gekopieerd kunnen worden? Bestel dan een type waarbij kopiëren alleen mogelijk is met een sleutelcertificaat.
Cilindersloten zijn mogelijk voor zowel deuren met een enkele cilinder als met dubbele cilinder. En ook voor cilinders met verschillende afmetingen. Voor de montage is dit geen probleem; de vakmensen van Terwijde installeren ze in een oogwenk bij u thuis in Utrecht, Leidsche Rijn of Terwijde.